Ladda hem en Access Databas som jag döpt till MittMinne. Tryck på bilden till höger så laddas filen ner till din dator. Om du inte har programmet Access kan du från Microsoft ladda hem RunTime för att köra databasen. RunTime gör att du kan fylla i uppgifter men inte göra några ändringar i layout eller liknande. RunTime 2016 fungerade på mina datorer.

Ladda hem en Access Databas som jag döpt till MinMotion. Tryck på bilden till höger så laddas filen ner till din dator. Om du inte har programmet Access kan du från Microsoft ladda hem RunTime för att köra databasen. RunTime gör att du kan fylla i uppgifter men inte göra några ändringar i layout eller liknande. RunTime 2016 fungerade på mina datorer.

Ladda hem en Access Databas som jag döpt till MinGolf. Tryck på bilden till höger så laddas filen ner till din dator. Om du inte har programmet Access kan du från Microsoft ladda hem RunTime för att köra data-basen. RunTime gör att du kan fylla i uppgifter men inte göra några ändringar i layout eller liknande. RunTime 2016 fungerade på mina datorer.

Ladda hem en Access Databas som jag döpt till MinTid. En databas som kan hålla ordning på dina projekt. Inte ovanligt att man har flera arbetsgivare. Tryck på bilden till höger så laddas filen ner till din dator. Om du inte har programmet Access kan du från Microsoft ladda hem RunTime för att köra data-basen. RunTime gör att du kan fylla i uppgifter men inte göra några ändringar i layout eller liknande. RunTime 2016 fungerade på mina datorer.

Ladda hem

Ladda hem

Ladda hem

Ladda hem